obiteljska tragedija

Crnogorac ubio punca, punicu i šogora pa se raznio bombom

bomba
VL FOTO
01.05.2012.
u 08:53

Muškarac je u ubilačkom pohodu ranio i drugog šogora koji nije životno ugrožen i zbrinut je u bolnici.

U selu Rijeka Marsenića, između Berana i Andrijevice u Crnoj Gori, u ponedjeljak navečer dogodila se velika obiteljska tragedija u kojoj su smrtno stradale četiri osobe, a jedna je teško ozlijeđena, javlja agencija Tanjug.

Prema priopćenju crnogorske policije koje prenosi Tanjug, Slavko Milović iz Andrijevice upao je u kuću suprugine rodbine i nakon svađe pištoljem ubio punca, punicu i šogora.

Drugog šogora Slavko je ranio, ali nije životno ugrožen i zbrinut je u bolnici. U priopćenju se dalje navodi kako je nakon što je počinio ovaj zločin, pobjegao, ali je "vrlo brzo naišao na policijsku ophodnju".

No, nejasan je dio priopćenja u kojemu se navodi da je "Milović potom počinio samoubojstvo, aktiviranjem ručne bombe", ali se ne navodi gdje se to dogodilo niti druge pojedinosti oko samoubojstva dok je već, vjerojatno, bio uhićen ili barem priveden.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?