intrigantna fotka

Svi se pitaju s kim to seksi Nives ispija kavu u krevetu

Nives
09.12.2016.
u 18:45

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju kojom se pohvalila da pije kavu u krevetu, a sve si odmah primijetili da su na pladnju dvije šalice.

Nives Celzijus večeras ima premijeru predstave ‘Vitez slavonske ravni’ u kojoj će po prvi put stati na kazališne daske u ulozi pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara.

Pjevačica i spisateljica se prije premijere pošteno odmorila, a zatim naručila kavu u krevet, čime se pohvalila na Instagramu.“Kavica u krevetu… Dobro mi jutro”, napisala je Nives.

No, na fotografiji koju je objavila vidi se kako je naručila dvije šalice kave, što je zaintrigiralo njene fanove pa su je obasuli pitanjima tko je još s njom u sobi.

“Ohoooo dvije kavice. Čija je druga?”, pitali su je obožavatelji.

Nives je imala spreman odgovor.

“Svi mi imamo neke svoje kofeinske fetiše. Ja volim iz male šalice”, odgovorila je Nives na pitanja, dodavši: “Još sam razmišljala da naručim i treću jer su mi dve doze premale za razbuđivanje. Šta bi tek onda ispalo.”

Ipak, nekim fanovima njeno objašnjenje nije otklonilo sumnje u postojanje misterioznog muškarca, a vama?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije