policija sklopila kockice

Svekar ubijene pjevačice Jelene rješava ubojstvo

Jelena Marjanovic
30.06.2016.
u 13:25

Saslušanje Vladimira Marjanovića, svekra okrutno ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi da bude ključ za rješenje ovog zločina. U policiji smatraju da je Vladimir najslabija karika u obitelji i da bi od njega mogli da izvuku značajne informacije o zločinu, zbog čega pripremaju specijanu taktiku za njegovo ponovno ispitivanje. Inspektori koji već 89 dana rade na ovom misterioznom slučaju praktično su sklopili kockice zločina u Borči i smatraju da bi iskaz Jeleninog svekra mogao da im pruži preostale informacije potrebne da bi se zatvorio krug oko ubojice. Zato su se odlučili za igru nerava, kako bi se on slomio i progovorio o zločinu, prenose nezavisne.com

 - Policija je odlučila da Marjanoviće, posebno svekra Vladimira, drži u potpunoj neizvjesnosti. Nakon što su saslušani djever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo očekuje, jer djeluje vrlo labilno i nervozno. Već prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vrijeme zločina, što se pokazalo kao laž. Sada policija raspolaže sa mnogo dodatnih informacija o zločinu, zbog čega bi Vladimirov novi iskaz mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji radi na ovom slučaju smatraju kako on mnogo zna o ubojstvu svoje snahe, ali i da je isto tako, od svih Marjanovića, najviše spreman da se izlane - kaže sugovornik iz istrage ovog zločina. Samo nekoliko najiskusnijih inspektora iz istrage znaju da će Jelenin svekar biti pozvan na saslušanje, a dok se to ne negodi, policija će ga ostaviti da se "peče na tihoj vatri".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?