Revanš

Sve je dogovoreno: Kličko i Tyson Fury se bore u svibnju

kličko
01.12.2015.
u 14:50

Tyson Fury pobijedio je Vladimira Klička i prekinuo njegovu dominaciju od 11 godina u nizu. U ugovoru je bila klauzula po kojoj će se održati revanš ako Kličko izgubi

Trener Tysona Furyja, britanskog boksača koji je u subotu okončao 11 godina vladavine Ukrajinca Vladimira Klička u teškoj kategoriji, dogovorio je uzvratni meč za mjesec svibanj iduće godine.

Boksači su imali u ugovoru klauzulu da se, u slučaju Kličkovog poraza, boksa još jedan meč.

Fury, visok 206 cm, je u subotu u Dusseldorfu na bodove pobijedio Vladimira Klička i oduzeo mu pojaseve prvaka u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Peter Fury, Tysonov stric i trener je uzvratni meč dogovorio za svibanj, a boksat će se na Wembleyju.

- Odgovorit ćemo suparniku, a govoriti o uzvratnom dvoboju samo tri dana nakon prvog meča je apsurdno - izjavio je Kličkov menadžer Bernd Bonte. 

Kličko je pred 45.000 gledatelja u subotu u Dusseldorfu poražen prvi put nakon 2004. kada ga je pobijedio Amerikanac Lamon Brewster.

Fury u 25 dvoboja nije doživio ni jedan poraz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije