Izetbegović i Altwaijrij

Suzbiti ideologije koje islam koriste kao pokriće za sijanje zločina

ISESCO
30.05.2016.
u 20:26

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je u posjet Abdulaziza Othmana Altwaijrija, generalnog direktora ISESCO-a.

Generalni direktor Islamske obrazovne, znanstvene i kulturne organizacije (ISESCO), međunarodne organizacije formirane u sklopu Organizacije islamske suradnje (OIC), Altwaijri, boravi u Sarajevu u sklopu gostovanja na Međunarodnom forumu o dijalogu civilizacija u organizaciji NVO Fondacija društva zajedničkih vrijednosti, koju je osnovao Zlatko Lagumdžija.

Altwaijri je informirao Izetbegovića o djelatnostima ISESCO-a na planu razvoja suradnje među islamskim zemljama, publikacijama i projektima. Sugovornici su se suglasili da je jedan od ključnih izazova pred muslimanima današnjice suzbijanje ideologija koje islamska obilježja koriste kao pokriće za sijanje zločina, straha i terora, suprotno temeljnom učenju islama, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije