mostar

Sutra prvo kolo !hej lige za dječake

24.09.2016.
u 10:00

Nogometna škola Zrinjski, u suradnji s HT Eronetom, petu godinu za redom organizira !hej ligu za dječake rođene 2006. i mlađe. Ova liga okuplja više od 300 djece, što je istinska vrijednost natjecanja te je prilika za druženje i stvaranje novih prijateljstava.

Prvo kolo sutra

Ekipe koje će sudjelovati su HŠK Zrinjski, ŠN Limači Čapljina, FK Leotar, HNK Čapljina, HNK Tomislav, HNK Branitelj, FK Velež, HŠK Zrinjski II, FK Mladost Gacko, NK Međugorje, NK Posušje, FK Velež Nevesinje, NK Cim, ŠN Mas Mostar, NK Brotnjo, HNK Sloga Ljubuški. Prvo kolo !hej lige održat će se u nedjelju, 25. rujna 2016. godine, s početkom u devet sati. Organizatori ističu kako se nadaju da će ove godine, kao i do sada, mladi nogometaši uživati u natjecanjima i druženjima. Svi ljubitelji nogometa su dobrodošli kako bi bodrili mlade nogometaše u njihovim počecima, poručili su iz HŠK Zrinjski. Raspored: HŠK Zrinjski - NK Sloga Ljubuški i HNK Čapljina - NK Cim (početak u 9 sati), ŠN Limači Čapljina - NK Brotnjo i HŠK Zrinjski II - FK Mladost Gacko (9.40 sati), HNK Tomislav - FK Velež Nevesinje i FK Leotar - HNK Čapljina (10.20 sati), NK Sloga Ljubuški - FK Mladost Gacko i HŠK Zrinjski - ŠN Limači Čapljina (11 sati), NK Međugorje - HŠK Zrinjski II i NK Brotnjo - FK Leotar (11.40 sati), NK Cim - HNK Tomislav i FK Leotar - ŠN Mas Mostar (12.20 sati), NK Posušje - FK Velež i FK Velež Nevesinje - HNK Branitelj (13 sati), ŠN Mas Mostar - HŠK Zrinjski II i FK Velež - NK Međugorje (13.40 sati), HNK Branitelj - NK Posušje (14.20 sati).

Osvojen turnir

Spomenimo i kako su mladi plemići nedavno osvojili memorijalni turnir u spomen na Antu Erića, sportskog djelatnika i zaljubljenika u nogomet koji je dao nemjerljiv doprinos u radu i razvoju HNK Brotnjo. Treći memorijal “Ante Erić” održan je u Čitluku na stadionu Bare. Na turniru su nastupili limači rođeni 2006. i mlađi iz klubova HNK Brotnjo Premier SK, NK Međugorje, HNK Tomislav, NK Sloga Ljubuški, NK Široki Brijeg, HŠK Zrinjski, HNK Grude i HŠK Posušje podijeljeni u dvije skupine.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije