ubojstvo u zagrebu

Susjedi su u šoku: Ženi vezao ruke i noge pa ju je onda ubio?

policija
24.03.2015.
u 12:10

Žena u četrdesetim godinama živjela je sama u stanu. Pronašao ju je poznanik koji je odmah pozvao policiju. Uzrok smrti još nije otkriven. Policijska istraga je u tijeku

Dojavu o sumnjivoj smrti policija je dobila u ponedjeljak nešto iza 18 sati. Pozvao ih je muškarac koji je mrtvu ženu pronašao u njezinu stanu. Kako doznajemo, riječ je o ženi u četrdesetim godinama koja je živjela sama u stanu u Ulici 3. Podbrežje na zagrebačkoj Kajzerici. Brutalnost zločina zgrozila je i policajce. Naime, ženi su ruke i noge bile vezane. Policajci su odmah krenuli pažljivo prikupljati svaki trag. - Na tijelu je bilo tragova koji upućuju na nasilnu smrt. Uzrok smrti znat će se nakon obdukcije - šturo su izvijestili iz zagrebačke policije. Više detalja o ubojstvu nisu znali ni susjedi žrtve koje je šokirao zločin u inače mirnom kvartu. - U to vrijeme sam bio kod kuće i gledao sam televiziju. Nisam vidio ni čuo ništa sumnjivo i to sam rekao i policajcima - kazao nam je jedan od stanara Kajzerice. Mjesto zločina sinoć su preplavili istražitelji. Satima su pretraživali stan ubijene, ali i područje oko njezine zgrade. U stanu su pronašli neke dokaze koji bi im mogli pomoći da pronađu počinitelja. Sve su to forenzičari zapakirali i spremili. Zavirili su i u kontejner u blizini kako bi provjerili je li ubojica u bijegu nešto odbacio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?