NAJBOGATIJA SRPKINJA HITNO OPERIRANA:

Supruzi ruskog milijardera pozlilo na 260 milijuna eura vrijednoj jahti

NAJBOGATIJA SRPKINJA HITNO OPERIRANA:
27.10.2016.
u 18:32

Supruzi ruskog milijardera, bivšoj srpskoj manekenki Sandri Nikolić, pozlilo je na jahti.

Ruski milijarder Andrej Melničenko i njegova supruga Sandra, koju nazivaju i srpskom Angelinom Jolie, ovih su dana uživali obilazeći španjolsku obalu, no njihov je odmor narušila prava drama, piše španjolski portal La Voz de Galicia.

Naime, Sandri je pozlilo na 260 milijuna eura vrijednoj jahti pa je završila u bolnici. U ponedjeljak joj je operirano slijepo crijevo, a trenutačno se oporavlja u jednom privatnom centru.

Španjolski mediji navode da je Sandra već tri mjeseca trudna pa je bračni par ova situacija zabrinula jer se boje da se operativni zahvat ne zakomplicira.

Par se vjenčao 2005. nakon dvije godine veze, a njihovo je vjenčanje bilo vrijedno 3 milijuna funti. Sandra je bivša manekenka koja je svoju karijeru modela započela već s 15 godina, a dvije godine kasnije postala je i članica srpskog benda Models. Imaju 4-godišnju kći Taru, a upoznali su se na Azurnoj obali preko zajedničkih prijatelja.

Forbes je nedavno objavio da se bogatstvo Aleksandra Melničenka procjenjuje na 11,9 milijardi dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije