ZH županija

Studenti neće plaćati punu cijenu smještaja u Studentskom domu

01.09.2016.
u 09:00

Među studentima koji neće morati plaćati punu cijenu smještaja u Studentskom domu Sveučilišta u Mostaru su i oni iz Zapadnohercegovačke županije. Naime, iz Ministarstva financija ZH županije doznajemo kako je u proračunu za ovu godinu za Studentski centar u Mostaru planiran transfer od ukupno 200.000 maraka. Tijekom prvih osam mjeseci na račun Doma prebačeno je oko 120.000 maraka, dok će ostatak biti isplaćen do kraja tjedna kako bi se omogućilo normalno funkcioniranje Doma na početku studentske godine, dogovoreno je na jučerašnjem sastanku u Ministarstvu financija ZHŽ-a na kojem su sudjelovali dopredsjednik Vlade ZHŽ-a i ministar financija Toni Kraljević i ravnatelj Studentskog centra Mostar Dragan Mikulić. Sastanak je održan na inicijativu ministra financija ZHŽ-a. Uz studente iz ZH županije, prema informacijama iz uprave Studentskog doma Mostar, punu cijenu smještaja neće plaćati ni studenti iz Hercegbosanske županije, Hercegovačko-neretvanske, Srednjobosanske, Sarajevske, Tuzlanske, Posavske te Zeničko-dobojske županije, kao i studenti koji dolaze iz Republike Srpske i Distrikta Brčko. Naime, prema informacijama Upravnog odbora Studentskoga centra Sveučilišta u Mostar, navedene županije, kao i Republika Srpska te Distrikt Brčko redovito servisiraju svoje obveze prema ovoj ustanovi. Tako će se studenti iz navedenih administrativnih regija moći useliti u Dom od 1. do 15. rujna 2016. godine uz cijenu smještaja od 156 maraka mjesečno.

“Studenti koji dolaze iz županija koje nisu izmirile svoje obveze prema Centru mogu se useliti u istom razdoblju, dakle od 1. do 15. rujna, s tim što će plaćati punu cijenu smještaja, stoji u priopćenju uprave Studentskoga centra Sveučilišta u Mostaru”, zaključeno je na sjednici Upravnog odbora Studentskoga centra Sveučilišta u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?