Kate opet trudna:

Stiže treća beba u kraljevsku obitelj

William i Kate
21.10.2016.
u 10:36

Samo godinu i pol nakon rođenja britanske princeze Charlotte, vojvotkinja Kate Middleton (34) je ponovno u drugom stanju, tvrdi Life and Style Weekly. Magazin piše kako time nije oduševljena njena sestra Pippa (33).

- Željela je biti u centru pažnje zbog vjenčanja, a sada razmišlja da ga odgodi zbog sestrine trudnoće - kaže izvor, no sretnu vijest još nije potvrdio nitko iz kraljevske obitelji.

Royal Visit to Canada - Day Six | Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELLfoto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

 

Pippa Middleton ovog je ljeta objavila da se udaje za Jamesa Matthewa nakon godinu dana veze. Menadžer je prije nego što je kleknuo pred Pippu, za to tražio dopuštenje njenog oca.

Prijestolonasljednik William (34) i njegova supruga nedavno su s djecom bili na jednotjednom putovanju po Kanadi. To je bio prvi put da je par vodio Georgea (3) i Charlotte u službeni posjet nekoj zemlji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije