BORAC U LISICAMA

Stipu Miočića privela policija, a razlog će vas oduševiti

adads
Foto: Stipe Miočić
1/2
26.03.2017.
u 14:06

UFC-ov prvak je veliki ljubitelj pasa, a poput još jedne hrvatske MMA legende Mirka Filipovića, aktivno sudjeluje u kampanjama za pomoć napuštenim životinjama

Stipe Miočić se upustio u plemenitu misiju zbog koje je završio u lisicama i zatvorskom odijelu, a njegove fanove iznenadile su fotografije na kojima ga privodi policija.

UFC-ov prvak je veliki ljubitelj pasa, a poput još jedne hrvatske MMA legende Mirka Filipovića, aktivno sudjeluje u kampanjama za pomoć napuštenim životinjama.

U suradnji s lokalnim azilom za pse i policijom Miočić je skrenuo pažnju javnosti na taj problem i pritom se, dobro zabavio, piše Fightsite.

Na svom Facebooku Stipe je zahvalio svima koji su pomogli, a posebno predsjedniku UFC-a Dani Whiteu koji je uplatio veliku donaciju.

 

We did awesome today. Truly appreciate everyone that showed up and donated on line. Big shout out to @danawhite for the big donation.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije