Želi otvoriti školu aikida

Steven Seagal će obučavati specijalne jedinice MUP-a Srbije

Steven Seagal
30.11.2015.
u 19:07

Velika je čast da jedan od najvećih svjetskih glumaca bude naš gost tri dana, da s njim razgovaramo i pokušamo izgraditi most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, rekao je Mali

U razgovoru s gradonačelnikom Beograda, američki glumac Steven Seagal kazao je da želi otvoriti školu aikida u Srbiji kako bi promovirao taj sport i doprinio promociji Beograda, a predviđeno je da održi i obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

- Velika je čast da jedan od najvećih svjetskih glumaca bude naš gost tri dana, da s njim razgovaramo i pokušamo izgraditi most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, a cilj je da se što veći broj filmova snimi u našem gradu, rekao je Mali, navedeno je u priopćenju Gradske uprave.

Prema njegovim riječima, s obzirom na izmjene zakona kojim se daju poreske olakšice za snimanje filmova i da je Beograd jedan od najstarijih gradova u Europi on, kao i cijela Srbija, nudi zanimljive mogućnosti za ovu vrstu posla.

- Ideja nam je da to ostvarimo i tako zaradimo novac, ali i promoviramo našu zemlju, istaknuo je Mali dodajući da je zahvalan Seagalu što je odvojio vrijeme da posjeti Prihvatilište za djecu, javlja Tanjug. 

Poznati holivudski glumac posjetio je jučer Prihvatilište za djecu i družio se s djecom iz te ustanove, a predviđeno je da tijekom posjeta Beogradu održi, po ugledu na ostale koje drži u svijetu, obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?