lepa brena:

Starlete su dobro iskustvo za svakog muškarca

Lepa Brena
27.09.2016.
u 21:20

Na pitanje kako bi reagirala kada bi njezin sin Viktor rekao da je bio u provodu sa starletom, Lepa Brena (55) je kazala da je to ne bi uznemirilo.

 - Starleta je bilo i bit će. Mislim da su one iskustvo, dobro iskustvo za svakog muškarca. Naša djeca su odgojena u stabilnoj obitelji. I ono što ja nikada nisam željela je da javno podcjenjuju i maltretiraju ženu bilo kakvog zvanja. Željela sam da se uvijek ponašaju prema njima kao veliki džentlmeni. Oni znaju kako izabrati djevojku - rekla je pjevačica srpskim medijima.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno odlučila pridružiti se akciji uoči svjetskog mjeseca doniranja organa, listopada. Uskoro će, pišu srpski mediji, primiti svoju donorsku karticu. Pjevačica ima podršku svoje obitelji.

- Želim to napraviti. Volim to što nova tehnologija može pojednostaviti život, u to spada i doniranje organa - kazala je vlasnica 'Grand produkcije'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije