BIZARNA SMRT

Starca pogodio u čelo i ubio čep metalne pivske bačve

kuca
VL FOTO
09.11.2010.
u 15:52

Bačva je bila pod pritiskom, a udar čepa toliko silovit da je nesretni starac na mjestu ostao mrtav

Lazar Savić, 72-godišnjak iz Bistrice kod Banja Luke, poginuo je na jedan od najbizarnijih načina koji su zabilježeni u Bosni i Hercegovini, i to kada ga je u glavu pogodio čep s pivske bačve, koja je, kako kažu, bila pod pritiskom (!?).

Udar čepa smrtonosan

Naime, utvrđeno je da je nesretni starac pokušavao otvoriti rostfrajnu bačvu od piva.

Međutim, nešto je pošlo po zlu i iz ležišta bačve iskočio je metalni čep, sa sondom i ventilom, koji ga je pogodio izravno u glavu. Budući da je bačva bila pod pritiskom, udar čepa bio je toliko silovit da je Savić na mjestu ostao mrtav.

- Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se preksinoć, ali je tijelo nesretnog čovjeka pronađeno tek jučer, kada je cijeli slučaj i prijavljen policiji. Obitelj je navela da je u kući nađeno beživotno tijelo 72-godišnjeg Lazara Savića s vidljivim ozljedama na glavi.

Utvrdilo se da je riječ o nesretnom slučaju i da je starca, prilikom otvaranja bureta od piva, usmrtio metalni čep, koji ga je pogodio u lijevu obrvu. Od siline udara došlo je do pucanja kostiju lubanje i smrti - navode iz CJS-a. Ožalošćena obitelj Savić jučer nije htjela razgovarati s novinarima o ovoj tragičnoj pogibiji. Od mještana se moglo čuti da je Lazaru prije godinu i pol dana umrla supruga i od tada je sam živio u kući.

- Svako malo posjećivao bi ga sin koji sa svojom obitelji živi u gradu. Osim sina, iza Savića je ostala i kći koja živi i radi u Njemačkoj te nekoliko unučadi - navode susjedi.

Bizarne nesreće

Zanimljivo je da je upravo ovaj posavsko-vrbaski kraj poznat po nemalom broju bizarnih nesreća s tragičnim posljedicama.

Tako se nedavno pijani traktorist prevrnuo, da bi se kilometar i pol dalje, sklanjajući se od kiše pod tendu kafića, spotaknuo te kobno udario glavom od beton ispred napuštenog kafića. Ostao je na mjestu mrtav. Ništa manje nije bizaran i slučaj mladića koji je zaredom ispio 22 čaše rakije za predizbornog skupa i ubrzo umro.

No, svakako će ostati upamćen i tragični slučaj u kojem se mladić ugušio od žvakaće gume.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije