Vlada Zeničko-dobojske županije

Stambeni krediti za mlade

ZDŽ
01.12.2015.
u 14:27

Vlada Zeničko-dobojske županije u tijeku ovog tjedan će objaviti javni poziv za dodjelu kredita za rješavanje stambenih potreba mladih na području županije.     

Nadležno ministarstvo će, uz suglasnost županijske vlade, raspisati javni poziv na koji će moći aplicirati mlade stalno zaposlene osobe sa visokom stručnom spremom i starosti do 35 godina. Komisija za dodjelu kredita, na čijem je čelu predstavnica Ministarstva financija, Nada Delibašić, na raspolaganju ima sumu od 2,2 KM, a prema utvrđenim kriterijima maksimalni iznos kredita je do 50 tisuća KM uz kamatnu stopu između 3,9 i 5,5 posto.  

Nakon objavljivanja javni poziv će biti otvoren 45 dana, a prema planiranoj dinamici, kompletna procedura i utvrđivanje rang liste korisnika trebalo bi biti okončano u naredna dva mjeseca, nakon čega bi se pristupilo potpisivanju ugovora sa korisnicima kredita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?