Šahtar

Srna: Vjerujem u ovu momčad, idemo po prolaz u Španjolsku

darijo srna
29.04.2016.
u 13:12

Moramo se pripremiti za uzvrat u Španjolskoj, rekao je kapetan Šahtara nakon remija sa Sevillom

Sevilla je u prvoj polufinalnoj utakmici odigrala sjajnih 2-2 u gostima kod Šahtara. Gosti su poveli već u 6. minuti golom Vitola, a Šahtar je uspio preokrenuti do 36. minute golovima Marlosa u 23. i Stepanenka u 36. minuti. Ipak, Sevilla stiže do izjednačenja preko Gameira iz penala u 82. minuti. Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu dok je Eduardo ušao u 91. minuti. Kapetan Šahtara podijelio je svoje viđenje utakmice.

- U prvom poluvremenu smo bili bolji i morali smo to iskoristiti.  Imali smo više prilika koje smo nažalost propustili. U drugom poluvremenu smo pali psihički i fizički, Sevilla je promijenila taktiku i činila se sigurnijom momčadi. Ipak, borili smo se do kraja i dali sve od sebe. Nakon primljenog gola u ranoj fazi utakmice, igrali smo dobar nogomet i napadali cijelo vrijeme. Što se penala tiče, pitao sam Facunda i rekao je da je bilo dodira. Ništa, moramo se pripremiti za uzvrat u Španjolskoj, Sevilla je trenutačno u boljoj poziciji, ali vjerujem u svoju momčad i dobar rezultat u gostima. Ovo nam je treći međusobni susret protiv Seville završen identičnim rezultatom (2-2). Možda nam se ovaj put posreći - zaključio je srna.

Njegov suigrač Marlos je bio nešto kraći, prenose 24sata.hr. 

- Jako sam sretan zbog gola i asistencije. Ali, nažalost, to nije rezultat koji smo priželjkivali i rezultat prve utakmice čini Sevillu favoritom. Ipak, smatram da smo sposobni odigrati dobro u gostima kao u prethodnim utakmicama.

Šahtar je pobijedio u sve tri gostujuće utakmice u Europskoj ligi ove sezone, protiv Schalkea (0-3), Anderlechta (0-1) i Brage (1-2).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije