Ivanković:

Zrinjski maksimalno spreman za susret protiv Širokog

vvbn
07.03.2017.
u 13:20

 Protiv Širokog Brijega nas očekuje teška utakmica, ali naš je cilj da ove godine osvojimo dvostruku krunu i dat ćemo maksimum kako bi to ostvarili – izjavio je pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković, uoči sutrašnjeg prvog susreta četvrtfinala Kupa BiH protiv gostiju iz Širokog Brijega.

 Napomenuo je kako su svjesni da će Široki biti motiviran posebice jer se nalazi u teškoj situaciji u prvenstvu pa će "sve svoje karte baciti na Kup".

- To je nama otežavajuća okolnost, ali mislim da smo spremni jurišati na oba fronta. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, radili smo dobro u pripremama – kazao je Ivanković.

 Dodao je kako su, osim Kenana Pirića i Saše Kajkute koji su u ovosezonskom Kupu nastupili za Slobodu i Krupu, svi ostali igrači na raspolaganju te da će se nakon današnjeg treninga odlučiti tko će nastupiti.

- Već tri dana kasnije očekuje nas važna utakmica s ekipom Mladosti, te moramo misliti i na to. Također, iza nas su dvije utakmice, neki igrači se moraju odmoriti, imamo i par igrača s dva žuta kartona - naglasio je Ivanković.

Veznjak Ognjen Todorović također je izrazio optimizam uoči sutrašnjeg derbija, istaknuvši kako su u ovom trenutku kvalitetniji od Širokog te da će sutra ostvariti pobjedu.

- Moje mišljenje je kako će se Široki u Mostaru braniti i pokušati ostvariti što povoljniji rezultat pred uzvrat na Pecari – kazao je Todorović.

Prva utakmica četvrtfinala Kupa BiH između Zrinjskog i Širokog Brijega igra se u srijedu u 16 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom uz direktan prijenos na programu Naše TV.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?