Wwin liga BiH!

Željezničar i Zrinjski odigrali bez pogodaka na Grbavici!

klix.ba
17.02.2024.
u 18:06

Nogometaši Željezničara i Zrinjskog odigrali su neriješeno rezultatom 0:0 u okviru 19. kola Wwin lige. Obje ekipe su propustile nekoliko izrazitih prilika i čudo je kako je susret na Grbavici završen bez golova.

U 20. minuti Joseph Amoah je izašao sam pred gostujućeg golmana Marića, ali je šutirao izravno u njega. Sedam minuta kasnije Amoah je sjajno proigrao Haračića koji je ponovno bio sam ispred Marića, ali golman Zrinjskog je skinuo još jedan zicer.

Nakon toga uslijedio je period bolje igre Zrinjskog. U 38. minuti Bilbija je šutirao s vrha peterca, ali Radinović je požrtvovanim startom spasio Željezničar.

Uslijedio je korner za Zrinjski i dvije velike prilike. Muftić je prvo obranio udarac Barišića iz blizine, a onda je Krpić spasio s linije ponovni udarac iz peterca, piše Klix.ba.

Do isteka prvog dijela ponovno je prijetio Željo kada je Cocalić iz peterca nakon kornera pogadio Savića gotovo na gol-liniji, a loptu je nakon toga uhvatio golman Marić i na poluvremenu nije bilo golova.

Drugo poluvrijeme ipak nije ponudilo tako dobar nogomet kao u prvom dijelu. Zrinjski je imao blagu inicijativu, a Željo je čekao svoje prilike iz brzih kontri.

Iz jedne takve raspoloženi Radinović je sjajno pronašao Ovčinu, ali ovaj s pet metara nije uspio pogoditi mrežu Zrinjskog.

Do kraja se igrali oprezno i bez pravih šansi i ostalo je 0:0. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije