Rukomet

Vratar Filip Ivić sačuvao veliki bod "plinara" u gostima kod Wisle

17.09.2015., Arena Zagreb, Zagreb - 1. kolo Velux rukometne lige prvaka: RK Zagreb PPD - THW Kiel. Filip Ivic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
07.12.2015.
u 07:00

Zagreb je u Plock stigao bez šestorice ozlijeđenih igrača (Mandalinić, Šebetić, Stepančić, Šušnja, Josip Valčić, Šandrk)

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su važan bod na gostovanju kod Wisle (23:23) u 10. kolu skupine A Lige prvaka. Ovim bodom zagrebaši su sačuvali prednost u odnosu na poljskog doprvaka kojem i dalje bježe jedan bod. Mogao je hrvatski prvak odnijeti i oba boda, no s obzirom da je domaćin imao posljednji napad za pobjedu, kojeg je sjajno obranio Filip Ivić, onda Veselin Vujović, trener "plinara" mora biti zadovoljan, piše Večerni list BiH. Zagreb je u Plock stigao bez šestorice ozlijeđenih igrača (Mandalinić, Šebetić, Stepančić, Šušnja, J. Valčić, Šandrk), a Velko Markoski još nema pravo nastupa.

- Ova utakmica opravdala je epitet derbija skupine Lige prvaka. Imali smo puno problema u pripremi utakmice zbog velikog broja ozlijeđenih igrača. Iskreno, prije utakmice nismo se nadali da bi mogli osvojiti bodove, ali se nismo htjeli predati. Moji igrači su u velikoj mjeri napravili sve što smo se dogovorili. Možda je posljednji napad bio sedmerac za Wislu, a opet vjerujem da je neodlučeni rezultat najrealniji - istaknuo je Vujović, trener PPD Zagreba.

Zagrebaši su prvi dio sezone u skupini Lige prvaka odradili dobro i sreća je za njih što se natjecanje, s obzirom na velik broj ozlijeđenih igrača, nastavlja u veljači 2016. godine. No, ostaju još obaveze u SEHA ligi. Ovaj tjedan "plinari" će na makedonsku turneju, prvo će igrati s Vardarom u Skoplju, a potom u Strumici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?