Spektakularan doček

Više od 100.000 navijača Chelseja klicalo svojim junacima

Chelsea doček (1)
AFP
20.05.2012.
u 18:10

- Digli ste se kao feniks, učinili London, ali i cijelu Englesku ponosnom - poručio je ministar sporta Robertson

Nogometaši Chelsea u dva sata po engleskom vremnu sletjeli su u London, a već ih je u zračnoj luci Heathrow dočekalo nekoliko tisuća navijača. Kapetan Terry i njegov zamjenik Lampard ponosno su prvi izašli iz aviona s trofejem Lige prvaka u ruci. A Didier Drogba je pak prvo pohitao u zagrljaj svoje troje djece.Veliko slavlje usljedilo je na ulicama Londona gdje im je klicalo više od 100.000 navijača. U 45- minutnoj vožnji autobusom prošli su cijelim kvartom oko Stamford Bridgea, na veliko oduševljenje svih navijača. Najveće ovacije dobili su Drogba, Lampard, Čech i Di Matteo, čiji su ostanak navijači tražili porukama na transparentima. Engleski ministar sporta Hugh Robertson poručio je Di Matteu i igračima:

– Digli ste se kao feniks iz pepela, učinili London, ali i cijelu Englesku ponosnom. Ovo je sjajna fešta, odličan uvod za London uoči početka Olimpijskih igara – rekao je Robertson.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?