MAJSTORIJA

VIDEO Modrić izveo remek djelo i oduševio svijet. Cityeva zvijezda od 90 milijuna eura pala na travu

Luka Modrić
Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
18.04.2024.
u 08:53

Hrvatski kapetan Luka Modrić je novom čarolijom oduševio navijače Reala i natjerao ih na pljesak.

Nakon fantastičnog prvog susreta u Madridu koji je završio 3-3, Manchester City i Real su u uzvratu na Etihadu nakon produžetaka odigrali 1-1, pa je pitanje putnika u polufinale razriješeno udarcima s bijele točke. Na koncu su bili uspješniji Španjolci, Real je slavio 4-3 uz promašene jedanaesterce hrvatskog kapetana Luke Modrića i njegovog kuma Matea Kovačića. 

Modrić je novom čarolijom oduševio navijače Reala i natjerao ih na pljesak, u jednom trenutku imao je kontrolu lopte na sredini terena kad je na njega krenuo Argentinac Julian Alvarez koji je želio da ga pritisne i oduzme loptu. Međutim, Modrić je na uskom prostoru napravio nekoliko brzih promjena smjera i poslao je Cityevu zvijezdu od 90 milijuna eura na travnjak. 

 

 

- Poslao je Alvarez natrag u Argentinu - komentar je jednog od korisnika na platformi X, a ovaj video će sigurno vrlo brzo biti viralan na svim društvenim mrežama. Treba napomenuti da je engleski prvak bio daleko bolja momčad od madridskog Reala, ali kraljevi su se ipak uspjeli izvući na lutriju penala. 

- Ovo je nogomet. U bilo kojem drugom sportu mi bismo pobijedili - rekao je Guardiola poslije ispadanja. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije