NOVA KRIŽALJKA HNS-A

Večernji doznaje: Bivši trener Hajduka vrlo ozbiljan kandidat za izbornika mladih vatrenih

Mislav Karoglan
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.04.2023.
u 19:23

Ne samo što je bio uspješan kao prvi trener bijelih nego mu je preporuka i izvrstan rad u Hajdukovoj akademiji, čije selekcije posljednjih godina postižu iznimne rezultate.

Ovoga tjedna trebalo bi se iskristalizirati ime novoga izbornika nogometne selekcije U-21, koju na ljeto čeka Europsko prvenstvo u Rumunjskoj i Gruziji. Neslužbeno doznajemo da do sada ta pozicija nije bila ponuđena članu stručnoga stožera A vrste Ivici Oliću te da će potraga ići u drugome smjeru, najvjerojatnije prema jugu Hrvatske.

A odande se HNS-u kao kandidat nameće donedavni trener Hajduka, 40-godišnji Imoćanin Mislav Karoglan. Ne samo što je bio uspješan kao prvi trener bijelih nego mu je preporuka i izvrstan rad u Hajdukovoj akademiji, čije selekcije posljednjih godina postižu iznimne rezultate.

Vrhunac je plasman Hajdukovih juniora na završni turnir Lige prvaka. Uglavnom, Karoglanovo ime vrlo ozbiljno pojavljuje se u novoj HNS-ovoj križaljci za sljedeće dvogodišnje razdoblje.

Selekcija U-21 na Euru igra s Ukrajinom 21. lipnja, sa Španjolskom 24. lipnja i s Rumunjskom 27. lipnja.

Također, u HNS-u čekaju i izvješće izbornika selekcije U-19 Josipa Šimunića, iza kojega su dva kvalifikacijska ciklusa bez plasmana na Europsko prvenstvo. Prevlada li u Savezu nezadovoljstvo Šimunićevim radom, kao kandidat za njegova nasljednika figurira još jedan bivši reprezentativac, dapače i nekadašnji Joeov suigrač u Dinamu i u vatrenima, 43-godišnji Jerko Leko, trenutačno trener drugoligaša Jaruna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije