KOVAČ TRAŽI RJEŠENJE

Vatreni sve bliže Bayernu, već su sve dogovorili oko transfera

Igor Kralj/Pixsell
09.08.2019.
u 13:15

Interov trener tako nastavlja čišćenje svlačionice nakon Radje Nainggolana na redu su Mauro Icardi i naš Ivan Perišić

Ivan Perišić (30) je na korak do Bayerna. Hrvatski reprezentativac trebao bi u München otići na jednogodišnju posudbu, a onda bi Bavarci mogli od Intera otkupiti njegov ugovor za 30 milijuna eura, javlja Gazzetta dello Sport. 

Interov trener tako nastavlja čišćenje svlačionice nakon Radje Nainggolana na redu su Mauro Icardi i naš Ivan Perišić. Vatreni je trn u oku zbog previsoke plaće koja iznosi osam milijuna eura. 

Niko Kovač bi tako mogao dobiti kvalitetno krilo koje je Bayernu potrebno nakon odlaska Robbena i Ribéryja, ozljede Comana, a vjerojatno je otpao Leroy Sané koji mora na operaciju prednjih križnih ligamenata desnog koljena.

Perišić dobro poznaje njemačku ligu i sigurno može odmah uskočiti u vatru. Hrvatski igrač je prije dolaska u Inter četiri godine igrao u Njemačkoj, a branio je boje dortmundske Borussije i Wolfsburga. Za milanski klub je igrao 163 utakmice te zabio 40 golova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije