Mali nogomet

Uspjeh posavskih ekipa u Županji

05.01.2017.
u 08:00

Zimski 11. dvoranski malonogometni turnir “Županja 2016.” okupio je 54 ekipe. Kao i prethodnih godina, nastupilo je nekoliko ekipa iz Posavine, u raznim kategorijama. U kategoriji veterana najviše uspjeha imala je ekipa Knjižara Mobi shop iz Orašja, osvojivši 1. mjesto. Posavci su pobijedili u sve četiri utakmice, a najbolju igru prikazali su u susretu protiv starih rivala, domaće ekipe Olimpijci i visokom pobjedom 10:1 uzvratili za izgubljena finala u prethodnim godinama. Posebnu priču na turniru ispričala je momčad Mad Šped Orašje koja se treću godinu zaredom našla na pobjedničkom postolju. Priča o ekipi započela je 2014. godine u vrsti pionira kada je ova generacija 2000. godište prvi put osvojila turnir u Županji.

- Godinu dana kasnije, kada je turnir bio za kadete 1999. godište, naša momčad je osvojila turnir iako smo u ekipi imali samo 2000. i 2001. godište, što samo dokazuje kvalitetu ove generacije igrača s prostora općine Orašje. Sada smo potvrdili da imamo generaciju koja odskače stepenicu više od svojih suparnika i treću godinu zaredom u vrsti kadeta 2000. godište superiorno osvojili prvo mjesto, istaknuo je trener Ivica Mikić - Zak koji s ovom ekipom dulje godina radi dosta uspješno.

Oraški kadeti pobijedili su u svih pet utakmica. Za najboljeg igrača turnira proglašen je kapetan ekipe Mihael Kuprešak, uz kojeg su još nastupili vratar Luka Dominković, zatim Zvonimir Marković - Cuki, Zvonimir Marković - Ćuna, Dario Pejičić, Pavo Perić, Mihael Kuprešak, Perica Mišković, Ivica Živković, Ivan Dominković i Tomislav Marković. Na kraju treba istaknuti i nastup pionira iz Caffea Kutak Orašje koji su na turniru osvojili 3. mjesto. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije