Liga MZ Čapljina

‘Trojanci’ bez zraka, sigurni Počitelj/Hotanj

23.07.2017.
u 10:15

Nakon što su u prvom kolu protiv favoriziranoga Šuškova Naselja pola sata prijetili iznenađenjem, malonogometaši Gabele, jedine mjesne zajednice koja ima premijerligaša, u drugom su razočarali uvjerljivim porazom od Opličića - čak 8:2. S obzirom na to da su prvu utakmicu izgubili 5:2, za Gabeljane se može reći da su se poslije dva kola oprostili od natjecanja, dok Opličićima predstoji utakmica za prvo mjesto protiv Šuškova.

Slaba tjelesna sprema

Kao i na prvoj utakmici, “Trojanci” su pali zbog slabije tjelesne spreme. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Adis Razić tri, Hakija Turajlić i Mili Šejtanić po dva te Adnan Razić jedan pogodak. Za Gabelu po jednom su pogodili Perica Jurić i Ivan Prskalo.

Poslije dvije uvjerljive pobjede jedno od zanimljivijih pitanja ovogodišnje Lige mjesnih zajednica općine Čapljine je - koliko može Počitelj/Hotanj, odnosno može li ugroziti glavne favorite. Nakon lani brončanih Zvirovića/Prćavaca u prvom kolu, u drugom kolu Počitelj/Hotanj s visokih 5:1 nadigrao je Doljane. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Jakov Kalfić dva, a Vinko Kalfić, Adrijano Jerković i Dejan Juko po jedan zgoditak. Za Doljane je pogodio Smiljan Kolovrat, inače doskora rukometaš trebinjskog Leotara. U predigri seniorskog programa odigrana je utakmica omladinske lige u kojoj su Struge/Gorica i Doljani odigrali neodlučeno 1:1. Strijelac za Struge/Goricu bio Antonio Jakić, a za Doljane Antonio Mllikota. Na šesterce prednost su ostvarili Doljani ukupnim rezultatom 4:2.

Rezultati pete turnirske večeri, skupina B, drugo kolo, Opličići – Gabela 8:2; skupina C, Doljani – Počitelj/Hotanj 1:5; omladinski program, Struge/Gorica – Doljani 1:1, na šesterce 2:4 prednost za Doljane.

Seniori kreću u 21 sat

Subota je za čapljinske malonogometaše bila slobodan dan, a natjecanje se nastavlja večeras, 23. srpnja, kada su na programu tri utakmice.

U 20 sati igrat će se utakmica skupine B omladinske lige, Trebižat – Domanovići. Seniorski program kreće u 21 sat utakmicom skupine D Višići – Struge/Gorica, a potom od 22 sata slijedi utakmica skupine E Bivolje Brdo – 
Domanovići.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije