Druga liga FBiH

Tri pobjede vodeće trojice, poredak se zbog toga nije mijenjao

06.04.2016.
u 09:00

Sve tri vodeće momčadi uknjižile su pobjede, pa se poredak na vrhu nije mijenjao. Igman je sačuvao prvo mjesto nakon što je kući svladao Slogu 2:0 (Murtić, Kudra). Još je vrjednija pobjeda Brotnja jer je ostvarena u gostima.

“Izbrisali” slabu igru

Čitlučani su 3:1 pobjedom u Blagaju malo “izbrisali” slabu igru i rezultat protiv Neuma kod kuće. Strijelci za Brotnjo bili su Šarac, Skoko i Bencun, pogodak za Blagaj zabio je Tanović. Tomislav se napokon probudio i bez problema svladao Ramu 3:1, pogocima Jurčevića (2) i Šteke.

Rama je tek ublažila poraz pogotkom s 11 metara tri minute prije kraja (strijelac je s bijele točke bio Džalto). Posušje je “usporilo” put Turbine prema naslovu, odigravši na Mokrom docu 1:1 (Begić za Posušje, Bešić za Turbinu). Susjedski su derbiji uvijek tvrdi, napeti i neizvjesni.

Slavlje Kupresa

Baš takav bio je sudar Troglava 1918 i Kamešnice na Zgonama, iako je završio nepopularnim 0:0 ishodom. I u Neumu su se sudarili susjedi.

Domaći su bili uvjerljivo bolji protiv Stoca (4:1 - Matić, Šuman, Lovrić i Mišković za Neum, Udovičić za Stolac).

U trećem susjedskom obračunu, Kupres je u Šujici u važnoj utakmici nadigrao domaćine rezultatom 2:1 (strijelci su bili Mustafica i Bećirević za Kupres, Zrno za Šujicu).

Grude su prekinule lijepi niz uspjeha na gostovanju u Buturović Polju, gdje je Klis slavio s tijesnih i minimalnih 1:0 (Husrep).

POREDAK nakon 19. kola: Igman i Tomislav 39, Brotnjo 38, Turbina 35, Grude 30, Troglav 1918 i Sloga 27, Neum 26, Posušje i Rama 24, Klis i Kamešnica 23, Kupres 18, Blagaj i Šujica 17, Stolac 16 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?