UOČI UTAKMICE LP

Sukob u Istanbulu: Navijači Bayerna razbijali izloge. Više osoba ozlijeđeno

UMIT BEKTAS/REUTERS
24.10.2023.
u 19:58

Bayern, čiji su se navijači sukobili s navijačima Galatasaraya, trenutno ima dvije pobjede, odnosno maksimalnih šest bodova, dok je Galatasaray na četiri boda

Na istanbulskim ulicama je došlo do fizičkog obračuna navijača Galatasaraya i minhenskog Bayerna uoči utakmice 3. kola skupine A nogometne Lige prvaka između te dvije momčadi.

Do sukoba je došlo u sitnim noćnim satima s ponedjeljka na utorak, a sve je počelo tako što su navijači iz Bavarske razbijali izlog službene trgovine istanbulskog kluba.

Kako javljaju turski mediji pet osoba, od čega četiri gostujuća navijača, zadobili su srednje i lakše ozljede pri sukobu, a svi su oni tijekom utorka pušteni iz bolnice.

Utakmica u utorak počinje u 18.45 sati, a u pitanju je susret dvije najbolje momčadi trenutačno u skupini A. Bayern ima dvije pobjede, odnosno maksimalnih šest bodova, dok je Galatasaray na četiri boda. FC Kopenhagen ima jedan, dok je Manchester United bez bodova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije