bivši hrvatski reprezentativac

Srna: Ruse neću komentirati, oni su za mene gotovi

srna
Profimedia
23.08.2022.
u 18:14

Izgubili smo apsolutno sve što smo imali. Postali smo klub bez adrese koji igra po Lavovu, Harkovu i sada Kijevu, istaknuo je Srna.

Danas je počelo prvenstvo Ukrajine u nogometu. Šahtar je otvorio sezonu utakmicom protiv Metalista iz Harkiva (0:0), a  cijelu situaciju za BBC je komentirao bivši hrvatski reprezentativac, a danas direktor Šahtara Darijo Srna.

- Prvo, jako sam sretan zbog obnove ukrajinskog prvenstva, ali sam isto tako svjestan i stalno oprezan. Naši igrači treniraju bez obzira na sve. Nogometaši mogu na sat, dva zaboraviti na trenutnu situaciju i igrati nogomet, rekao je Srna.

Situacija u Kijevu i još nekim drugim gradovima za sada je uredu. Tamo je i Šahtar otvorio svoju sezonu u kojoj će vrijediti posebna pravila.

- Ako se oglase sirene, moramo svi otići na parking i čekati 15, 20 minuta. Tako pokazujemo da smo svi isti, dodaje Srna i podsjeća na činjenicu da borba traje već osam godina.

- Za nas je rat počeo 2014. godine, a ne u veljači ove godine. Izgubili smo naš matični grad Donjeck, navijače, stadion, kuće. Izgubili smo apsolutno sve što smo imali. Postali smo klub bez adrese koji igra po Lavovu, Harkovu i sada Kijevu, istaknuo je Srna, prenosi Avaz.

Novinar BBC-a na kraju intervjua zamolio ga je da uputi poruku:

- Ukrajincima mogu samo reći da smo svi zajedno i radimo sve što možemo kako bismo pomogli jedni drugima... Tako mora biti do kraja. Ruse neću komentirati. Za mene su oni gotovi, zaključio je Srna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije