Bivši hrvatski izbornik

Slaven Bilić kandidat za izbornika Ukrajine

Slaven Bilić
Reuters/PIXSEL
03.04.2023.
u 19:39

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić je jedan od kandidata za klupu Ukrajine. Senzacionalnu informaciju objavio je Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za transfere, koji tvrdi da je hrvatski trener izuzetno cijenjen u tamošnjem Savezu.

Ako se uskoro odluče za promjenu na klupi, trenutno ih vodi Ruslan Rotan, glavni ljudi tamošnjeg Saveza sjest će za stol i odlučiti tko bi mogao preuzeti vruću klupu. Kvalifikacije za Euro 2024. otvorili su porazom kod Engleske (2:0), a u lipnju imaju dva susreta na rasporedu, protiv Sjeverne Makedonije i Malte.

Ako Bilić zaista sjedne na klupu Ukrajine, čeka ga težak zadatak u kvalifikacijama za Euro. Osim Engleske, u grupi ga čeka i aktualni evropski prvak, Italija, piše Avaz.

Podsjetimo, Bilić je nedavno sjedio na klupi engleskog Votforda, ali se nije dugo zadržao, samo pet mjeseci. Presudila je loša serija rezultata te mu je kontroverzna obitelj Pozzo uručila otkaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije