loši rezultati

Slaven Bilić dobio otkaz, više nije trener Watforda

Slaven Bilić
martin Rickett/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.03.2023.
u 18:36

Bilićeva momčad upala je u lošu formu te je u zadnjih osam utakmica zabilježila samo jednu pobjedu. Uz to, čelnici kluba nisu zaboravili rano ispadanje u FA Kupu.

Slaven Bilić više nije trener Watforda. Presudilo mu je to što je 11 kola prije kraja sezone bio četiri boda udaljen od šestog mjesta koje jamči kvalifikacije za Premiership. 

Bilićeva momčad upala je u lošu formu te je u zadnjih osam utakmica zabilježila samo jednu pobjedu. Uz to, čelnici kluba nisu zaboravili rano ispadanje u FA Kupu.

Slaven Bilić doveden je u posrnuli Watford s jednim jedinim ciljem – vratiti ga u ekspresno u Premier ligu. No, očito da nije uspio iako je imao najskuplju momčad Championshipa.

Bilića bi trebao zamijeniti 55-godišnji engleski stručnjak Chris Wilder koji je sezonu započeo kao trener Middlesbrougha, ali je otpušten početkom listopada, jer je njegova momčad u prvih 11 utakmica ostvarila samo dvije pobjede i našla se među tri najlošija kluba.

Bilić je prije Watforda zadnji posao radio u kineskom Beijingu, u karijeri je vodio Bešiktaš, West Ham, Hajduk, WBA i moskovski Lokomotiv. Uz to je šest godina bio hrvatski izbornik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?