Završila liga u Grudama

Široki Brijeg osvojio Ligu Hercegovine! Lijeva Obala pobjednik 18. izdanja natjecanja

Lijeva Obala
27.08.2023.
u 08:33

Lijeva Obala, predstavnik Širokog Brijega, prvak je Lige Hercegovine. Na terenu u Grudama slavili su protiv ekipe Stolac 3:1 i tako potvrdili da su trenutačno najbolja i najdominantnija malonogometna ekipa na ovim prostorima. Na ovogodišnjem 18. natjecanju dali su i najboljeg strijelca Marina Sesara, igrača Marka Mikulića i golmana Denisa Ševu.

Treće mjesto pripalo je Rakitnu, predstavniku općine Posušje.

Osim što je Lijeva Obala obranila naslov, Široki Brijeg nastavlja niz osvajanja koji je počeo još 2019. godine kad je titulu osvojio Kočerin, pa se 2020. nije igralo zbog koronavirusa, a onda prvak postaje Knešpolje, pa Lijeva Obala koja je, nakon Međugorja dva puta, jedina uspjela obraniti naslov prvaka.

Medalje i pehare najboljima uručili su hercegovački (grado)načelnici, domaćin Ljubo Grizelj načelnik Gruda, Miro Kraljević prvi čovjek Širokog Brijega, Stjepan Bošković čelni čovjek Stoca i Ante Begić lider Posušja, zatim predsjednik Sportske udruge Liga Hercegovine Ivan Zeljko, povjerenik lige Filip Leko, te Željko Andrijanić ispred Večernjeg lista.

Slavlje na Duhanskoj areni u Grudama trajalo je dugo u noć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije