NAPUŠTA ATLETICO

Simeone dogovorio prelazak u Chelsea, zarađivat će 12 milijuna eura godišnje

Atletico
16.02.2016.
u 20:43

Simeone će na klupi londonskog kluba naslijediti Nizozemca Guusa Hiddinka koji je privremeno rješenje nakon što je Jose Mourinho u prosincu prošle godine dobio otkaz

Argentinski nogometni stručnjak Diego Simeone dogovorio je prelazak u redove Chelseaja na koncu ove sezone, objavili su španjolski mediji.

Trener madridskog Atletica bi na Stamford Bridgeu trebao zarađivati oko 12 milijuna eura po sezoni, a nagađa se kako je dogovorio suradnju na četiri godine, prenosi Vecernji.hr

Simeone će na klupi londonskog kluba naslijediti Nizozemca Guusa Hiddinka koji je privremeno rješenje nakon što je Jose Mourinho u prosincu prošle godine dobio otkaz.

Simeone je Atletico preuzeo u prosincu 2011. umjesto Quiquea Sancheza Floresa, a na klupi "Colchonerosa" osvojio je pet trofeja – prvenstvo (2014), Europsku ligu (2012), europski Superkup (2012), španjolski Kup (2013) i španjolski Superkup (2014).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije