Optimistični

Rukometaši BiH današnjim susretom sa Slovačkom počinju kvalifikacije za SP

rukometaši bih
04.11.2015.
u 11:16

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine uvodnim susretom sa Slovačkom večeras u tuzlanskom Mejdanu otvara novi ciklus kvalifikacija za na nastup na svjetskom prvenstvu 2017. godine u Francuskoj. 

Nakon petodnevnih priprema izbornik Dragan Marković i igači s optimizmom očekuju meč sa Slovacima, koji su u uz bh. tim favoriti u Prvoj grupi, u kojoj još igraju Litvanija i Kosovo. 

- Očekujemo neizvjesnu utakmicu sa Slovacima u kojoj svatko vidi sebe. Mi igramo kod kuće, moramo pobijediti, s druge strane Slovaci nemaju što izgubiti. U toj utakmici pobjeda znači puno. Mi jesmo favoriti, nosimo se dobro s tom ulogom, ali do zadnjeg kola neće se znati tko će biti prvi u grupi, kazao je Marković.  

Drugi susret u kavlifikacijama bh. rukometaši igraju već u nedjelju u Kaunasu protiv Litvanije. Nakon odigrana dva kola uslijedit će pauza u kvalifikacijama do siječnja kada će biti konačan rasplet.

Prvoplasirana ekipa u grupi izborit će nastup u baražu, koji će se igrati 10./12. lipnja i 14./16. lipnja 2016.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije