Najbolji igrač svijeta

Ronaldo zna ponešto hrvatskog jezika, a nerado se sjeća Maksimira i Dinama 2011.

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
14.01.2015.
u 09:44

Večernji list već je nekoliko puta pisao o Županjcu Peri Samardžiću (43), poduzetniku iz švicarskog mjesta Chura, koji se prije četiri i pol godine u Madridu upoznao s najboljim svjetskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

U Samardžićevoj tvrtki zaposlen je Ronaldov najbolji prijatelj iz djetinjstva u Funchalu na Madeiri, Portugalac Felipe de Souza, uz kojega je Cristiano jako vezan. Uostalom, za Ronalda u Španjolskoj radi Felipeov brat Miguel.

Uglavnom, Pero Samardžić i prošle je i ove godine bio u Zürichu na dodjeli Zlatne lopte. I oba puta osobno čestitao Cristianu Ronaldu na trofeju. - Smijao se, bilo mu je drago što vidi prijatelje iz Portugala, pa i mene. Pozdravio me s nekoliko psovki na hrvatskom, što me uvijek nasmije do suza. To ga je naučio Nemanja Vidić dok su igrali skupa u Manchesteru - dodaje Pero Samardžić

Samardžić svjedoči i kako se dobitnik Zlatne lopte nerado sjeća gostovanja s Realom u Zagrebu u jesen 2011. godine.

- Požalio mi se kako ga je publika tada provocirala. Kaže da mu je to bilo jedno od neugodnijih gostovanja - zaključio je naš čovjek u Švicarskoj.

Dobitnik prve Zlatne lopte iz 1956. godine zarađivao je 50 maraka tjedno, Ronaldo danas zarađuje 750 tisuća maraka tjedno... Koliko su slični bili prvi najbolji Stanley Matthews i jedan od najboljih igrača današnjice Cristiano Ronaldo, a koliko različiti, čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?