ZA ŠPANJOLSKE MEDIJE

Rakitić: 'Za Real igra moj najbolji prijatelj. Kad ga vidiš kako se bori... Ludilo'

Ivan Rakitić i Luka Modrić
Igor Soban/PIXSELL
18.10.2023.
u 07:14

"Razgovarao sam s Bellinghamom prije dvije godine. Igrali smo protiv Borussije Dortmund i tražio je moj dres. Razgovarali smo, rekao sam mu da dođe u La Ligu", otkrio je Ivan Rakitić za španjolski RTVE

Ivan Rakitić je u svojoj posljednjoj godini ugovora sa Sevillom u kojoj već ima legendaran status. Ove je sezone za momčad s juga Španjolske nastupio deset puta te upisao jednu asistenciju. Tijekom reprezentativne stanke u kojoj su vatreni doživjeli brojne nedaće, bivši reprezentativac je dao intervju za španjolski RTVE.

Dotaknuo se Judea Bellinghama, najnovije zvijezde Reala, ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića

"Razgovarao sam s Bellinghamom prije dvije godine. Igrali smo protiv Borussije Dortmund i tražio je moj dres. Razgovarali smo, rekao sam mu da dođe u La Ligu. Nisam iznenađen time koliko je dobar. Igrao sam protiv njega, znam koliko je moćan. Savršeno odgovara Realu. Uživat ćemo u njegovim nastupima, ali nadam se ne ove subote", kazao je Rakitić.

Zatim se je rekao par riječi i o Modriću koji ove godine u kraljevskom klubu ima bitno manju minutažu, što ga čini izrazito nezadovoljnim. 

"Svi znaju da maksimalno poštujem Real. U njemu igra moj najbolji prijatelj Luka. Kada vidiš kako se 38-godišnjak bori za svoju poziciju... Ludilo. Uvijek bih volio imati Modrića u svojoj ekipi", rekao je Rakitić.

 

U španjolskom prvenstvu trenutno vodi Real Madrid s 24 boda i devet odigranih utakmica. Porazio ih je samo Atletico  u gradskom derbiju (trenutno četvrti s 19 bodova). Drugoplasirana je Girona s 22, a slijedi Barcelona s 21 bodom. Rakitićeva Sevilla je na 14. poziciji s osam bodova u osam utakmica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije