STIGLA KAZNA

PSG suspendirao Messija, u klubu šokirani onim što je napravio

Lionel Messi
Elyxandro CEGARRA
02.05.2023.
u 21:57

Francuski mediji pišu da je svjetski prvak očekivao da će nakon utakmice dobiti uobičajena dva dana odmora, no igrači PSG u ponedjeljak su uredno trenirali.

PSG će na dva tjedna suspendirati Lionela Messija, jednu od najvećih zvijezda u momčadi. Razlog je taj što je Argentinac odmah nakon posljednjeg prvenstvenog poraza PSG-a bez klupskog dopuštenja napustio klub i Pariz te otputovao u Saudijsku Arabiju.

U klubu su navodno bili šokirani kada se Messi nije pojavio na treningu.

Francuski mediji pišu da je svjetski prvak očekivao da će nakon utakmice dobiti uobičajena dva dana odmora, no igrači PSG u ponedjeljak su uredno trenirali.

Messiju, na kraju aktualne sezone ističe ugovor s aktualnim francuskim prvakom i trenutačno vodećim sastavom francuske Ligue 1.

PSG pet kola prije kraja ima pet bodova više od Marseillea, kluba koji uspješno vodi hrvatski trener Igor Tudor. Parižani bi mogli ostati bez naslova pa su u klubu upaljeni svi alarmi kako se to ne bi dogodilo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije