Mehmed Baždarević

Pratimo naše igrače, razmišljam o proširenju popisa reprezentativaca

mehmed bazdarevic
21.01.2016.
u 14:27

Pratimo nekoliko mladih igrača na koje moramo obratiti pažnju, ali ne bih govorio o imenima, jer svi se trebaju truditi i raditi maksimalno, izjavio je izbornik BiH

Nogometna reprezentacija BiH u ožujku ove godine odigrat će dvije prijateljske utakmice, s Luksemburgom 25. ožujka i četiri dana kasnije protiv Švicarske.

Nakon utakmica baraža za europsko prvenstvo, izbornik BiH Mehmed Baždarević i njegovi suradnici imali su vremena posvetiti se manje vidljivim, ali neophodnim poslovima, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

- Nakon kvalifikacijskih utakmica uslijedilo je razdoblje detaljnih analiza. Zajedno sa suradnicima pogledali smo sve statističke podatke, te kroz analitiku pokušali doći do nekih činjenica koje nam mogu koristiti u narednom razdoblju. Dobili smo pravu sliku onoga što smo radili, te uvidjeli na čemu možemo bazirati igru u novom kvalifikacijskom ciklusu, rekao je Baždarević za službeni portal NS BiH.

Baždarević se posvetio običajenoj praksi da se igrači koji već igraju za ''A'' tim, ali i svi drugi koji natječu za njega, pomno prate. 

- Već smo počeli opservirati igrače, uglavnom one što igraju u Engleskoj i Italiji čija prvenstva se nisu prekidala. Svakodnevno razmjenjujemo informacije, a iskoristit ćemo priliku obići i nekoliko naših ekipa koje su počele s pripremama. Pratimo nekoliko mladih igrača na koje moramo obratiti pažnju, ali ne bih još govorio o imenima, jer svi se trebaju truditi i raditi maksimalno, izjavio je izbornik BiH, prenosi Fena.

Naglasio je da će prijateljske utakmice s Luksemburgom i Švicarskom iskoristiti da provjeri što više igrača, te da razmišlja o proširenju popisa reprezentativaca.  

Dodao je kako mu nedostaju utakmice ''jer to je ono najteže, ali i najljepše u ovom poslu''.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije