TRAGEDIJA NA TURNIRU

Podignuta optužnica: Mladi nogometaš (17) udario drugog igrača (15), ovaj preminuo

NOGOMET
Pixabay
15.12.2023.
u 19:42

Mladi francuski nogometaš (17) odgovarat će na sudu nakon što je tijekom tučnjave na utakmici ovoga svibnja usmrtio 15-godišnjeg nogometaša iz njemačkog tima. U tučnjavi je mladi Francuz udario Nijemca u vrat, zbog čega je on idućeg dana i preminuo, prenosi Fenix Magazin.

Naime, frankfurtsko javno tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv 17-godišnjaka iz kluba FC Metz, i to zbog nanošenje tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom. Sve se odvilo, navodi se, 28. svibnja na sportskom igralištu Frankfurt-Eckenheim, i to nakon posljednjeg zvižduka suca kada su se nogometaši potukli.

Francuski igrač udario je drugog igrača, a potom je lupio i 15-godišnjaka u vrat, što mu je ozlijedilo arteriju. Dan kasnije u bolnici mu je dijagnosticirana moždana smrt. 

Zbog svega 17-godišnjak je pritvoren, a državna tužiteljica kazala je kako je smrt nastupila zbog nepažnje napadača, zbog čega će mu se i suditi. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije