Ulična košarka

Počeo “Beko S.ketch Street Basketball – Mostar 2015”

Street Basketball
17.10.2015.
u 17:11

„Beko S.ketch Street Basketball- Mostar 2015“, turnir u uličnoj košarci” za osnovce i srednjoškolce, počeo je danas u Mostaru. Turnir se po prvi put održava u Mostaru, a sudjeluje oko 150 učenika iz 20 osnovnih i srednjih škola s područja Mostara. 

Turnir se igra na montažnom košarkaškom terenu dimenzija 12x10 metara s tribinama, koji je postavljen na šetalištu kod parka Zrinjevac. Pored terena je postavljen DJ stage, što doprinosi fantastičnoj atmosferi za vrijeme turnira. Sudjelovanje na turniru je besplatno. Svi sudionici će dobiti promotivne poklone sponzora Projekta, a tri najbolje ekipe u sve tri konkurencije (do 9. razreda osnovne škole; do 2. razreda srednje škole; do 4. razreda srednje škole) će osvojiti vrijedne nagrade! 

Cilj turnira je razvoj i omasovljenje rekreacijskog sporta, a održava se uz suglasnost Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije. Projekt su podržali: Beko, MultiSola, Apolo Škoda i Osnovna.ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?