HRVAT NA PREKRETNICI

Perišić želi u United, evo što će napraviti da ga Inter pusti k Mourinhu!

29.06.2017.
u 10:53

Ivan se trenutačno nalazi u Poreču, igra odbojku na pijesku i čeka rasplet cijele situacije.

Jose Mourinho silno je zapeo za Ivana Perišića i želi ga dovesti u Manchester united. Slavni Portugalac u tu je akciju krenuo još u ožujku kada je došao u Zagreb na utakmicu Hrvatska - Ukrajina prije koje se sastao s hrvatskim reprezentativcem.

United je za našeg igrača spreman ponuditi 40 milijuna eura, ali Inter ga ne želi pustiti ispod 50 milijuna. Milanski klub zapravo uopće ne želi prodati Perišića, ali mu na ruku ne ide to što zasad ne prolazi pravilo financijskog Fair playa. Ako uspiju prodati nekog drugog igrača i tako zaraditi novac, onda će se svim silama boriti da Perišić ostane. Međutim, problem je u tome što Perišić želi napustiti klub i preseliti na Old Trafford. Tako engleski mediji pišu da je Inter pripremio za njega poboljšani ugovor koji mu jamči oko pet milijuna eura godišnje, ali da će hrvatski reprezentativac to odbiti kako bi natjerao čelnike da ga ipak puste k Mourinhu.

Što se Manchestera tiče, on čeka rasplet financijske situacije u Interu i zasad neće nuditi više od 40 milijuna eura, ali i njima vrijeme curi jer im je Mourinho naredio da ga moraju dovesti prije odlaska na američku turneju sredinom srpnja. Manchester United će prvu utakmicu na američkoj turneji odigrati protiv LA Galaxyja 15. srpnja. Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete. Ivan se trenutačno nalazi u Poreču, igra odbojku na pijesku i čeka rasplet cijele situacije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije