Nesportski potez

Perišić zabio Juveu i iznudio penal pa napao igrača

Ivan Perisic
Foto: Dailymotion
1/2
03.03.2016.
u 10:35

Perišić je žestoko startao na Juana Cuadrada, a nakon toga ga je primio za vrat i bacio na travu

Inter je na krilima Hrvata bio nadomak čuda protiv Juventusa u uzvratu polufinala kupa. "Nerazzurri" su izgubili prvu utakmicu u Torinu 3-0, ali u Milanu su naučili lekciju Juventus da se uvijek mora igrati sto posto i s najboljim igračima.

Massimiliano Allegri na teren je poslao komibiniranu momčad i to je umalo skupo platio. Marcelo Brozović zabio je dva gola, a Ivan Perišić jedan u regularnih 90 minuta utakmice. Perišić je uz to iznudio penal koji je drugi Hrvat u Interu pretvorio u 3-0 pred kraj utakmice.

Nije bilo golova u produžecima, Brozović je zabio i u raspucavanju, ali Inter je nakon promašaja Palacija ispao iz kupa. Predsjednik kluba svejedno je bio oduševljen Interovom predstavom protiv Juventusa.

- Ovo je moj Inter! Uvijek sam vjerovao u tu momčad. Karatkernu, spremnu za borbu. Igrači su pokazali da ponosno nose dres Intera. Ponosan sam - rekao je Erick Thorir, piše 24sata.hr. 

Perišić je pri kraju regularnih 90 minuta utakmice dobro prošao. Mogao je dobiti izravni crveni karton.

Hrvatski igrač žestoko je startao na Juana Cuadrada, a nkon toga ga je primio za vrat i bacio na travu. Dobio je tek žuti karton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije