Nogomet

Ovi dečki ne znaju što znači poraz, oni su neumoljivi pred golom

23.12.2016.
u 09:00

U širokobriješkoj sportskoj dvorani Mandić pogledali smo trening mlađih kadeta (igrači starosti do 14 godina) nogometaša Širokoga Brijega, piše Večernji list BiH.

Neumoljivi pred golom

Njih dvadesetak nemilice je “tuklo” loptu u međusobnoj utakmicu dvaju kombiniranih sastava pod paskom trenera Roberta Lončara:

- Ima još dječaka koji su članovi ove nadarene momčadi, ali su zauzeti školskim obvezama. Prvenstvo je davno gotovo, od petka momci idu na zasluženi raspust, rekao nam je Robert Lončar i dodao kako je ovu generaciju do sredine listopada uspješno vodio i selektirao trener Denis Ćorić, sada trener prve momčadi s Pecare:

- Momčad se jesenas natjecala u prvenstvu Međužupanijske nogometne lige (Zapadnohercegovačka županija, Hercegbosanska županija i Srednjobosanska županija). U 13 utakmica ostvarila je 13 pobjeda s gol-razlikom 64:2 i osvojila prvo mjesto ispred livanjskog Troglava. Bez obzira na to što u prvenstvu konkurencija nije nešto “strašna”, vidi se kako je ovo jako nadarena generacija igrača. Dokaz za to su rezultati koje je momčad imala u prijateljskim susretima s jačim klubovima izvan naše lige (Sarajevo 1:0, Zrinjski 4:0, Neretva Metković 6:1...). Osvojili smo i prvo mjesto na tradicionalnom turniru Herceg Bosne, svladavši u polufinalu Grude (4:1), te u finalu Posušje 2:0, rekao nam je Lončar i pobrojao nogometaše koji su tijekom jeseni više ili manje igrali u prvenstvu i prijateljskim susretima: Petar Zovko, Filip Brekalo, Stipe Tokić, Petar Šetka, Jure Leto, Andrija Drljo, Marko Zlomislić, Mate Lasić, David Martić, Ivan Mustapić, Damjan Jurić, Mario Vukoja, Josip Planinić, Antonio Ljubić, Ante Ćavar, Stipe Sesar, David Grbešić, David, Lovrić, Miro Lončar, Luka Soldo, Filip Ćeškić, Ivan Soldo, David Crnjac, Marko Kolobarić i Jakov Vasilj.

Okupljanje sredinom siječnja

Nakon poziranja za Večernji list BiH i podjele kalendara, trener je Lončar “objavio” raspust. Okupljanje će biti sredinom siječnja iduće godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije