Odlazak s funkcije

Osim napušta nogometni Savez BiH

Ivica Osim
01.11.2012.
u 14:43

Prilikom nedavnog posjeta NSBiH Michel Platini, predsjednik UEFA-e, odao je priznanje i podršku Odboru za normalizaciju kao i njegovom prvom čovjeku Ivici Osimu

Legenda bosanskohercegovačkog nogometa Ivica Osim krajem godine odlazi s funkcije predsjednika Odbor za normalizaciju Nogometnog saveza BiH.

Osim neće imati neku drugu funkciju u strukturama nogometne organizacije. Ovu odluku Osim je priopćio u intervjuu u jutrošnjoj emisiji "DANAS" Radija Bosne i Hercegovine.

Prije godinu i pol dana, kada je bio suspendiran Savez, klubovi i reprezentacija, FIFA i UEFA su imenovale Ivicu Osima za predsjednika Odbora za normalizaciju NSBiH. "Ja smatram da je učinjeno ono što je trebalo učiniti. Skinuta je suspenzija, uspjeli smo omogućiti reprezentaciji i klubovima da se natječu. Također smo uspjeli stabilizirati financijsku situaciju u Savezu", istakao je Osim. Reprezentacija BiH je uspješno startala u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo i stekla priliku za odlazak u Brazil 2014. godine.

Prilikom nedavnog posjeae NSBiH Michel Platini, predsjednik UEFA-e, odao je priznanje i podršku Odboru za normalizaciju kao i njegovom prvom čovjeku Ivici Osimu. Platini je rekao da je nogometna organizacija Bosne i Hercegovine spašena od propasti.

Skupština NSBiH na kojoj će biti izabran predsjednik i dva potpredsjednika, te Izvršni odbor, bit će održana 13. prosinca. Osim se nije kandidirao ni za jednu od ovih funkcija.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krtica
18:20 01.11.2012.

Odlicno, neka se pridruzi HNS!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?