bio počasni predsjednik NS BiH

NSBiH: Smrt Osima veliki je gubitak za domaći, ali i europski i svjetski nogomet

01.05.2022.
u 16:45

Nogometni savez Bosne i Hercegovine oprostio se od Ivice Osima, počasnog predsjednika NS BiH koji je preminuo u 81. godini života.

"Vijest o njegovoj smrti primljena je s nevjericom i tugom u Nogometnom savezu. Nema više čovjeka koji je uvijek, pa i kada je bilo najteže, najneizvjesnije, zračio optimizmom i pozitivnom energijom. NS BiH je njegovim odlaskom izgubio velikog prijatelja. Njegova, često filozofska shvaćanja nogometa, ali i života, su dragocjena jer su iskrena i uvijek su bila usmjerena ka napretku.

Zahvaljujući svom autoritetu i utjecaju u svijetu nogometa, dao je nemjerljiv doprinos u prevazilaženju najveće krize i suspenzije NS BiH 2011. godine", navode iz NSBiH. 

Osim je za počasnog predsjednika NSBiH proglašen 22. prosinca 2016. godine.

"Njegova smrt veliki je gubitak za domaći, ali i europski i svjetski nogomet. NS BiH izražava iskrenu sućut obitelji  i prijateljima popularnog „Švabe“. Detalje o pokopu Ivice Osima objavit ćemo naknadno", objavio je NSBIH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije