improvizirana gostujuća tribina

Nogometni savez BiH odlučio: Kavez na stadionu Veleža je nedopustiv

Facebook
05.04.2023.
u 17:20

Nakon što je održana telefonska sjednica Komiteta za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ustanovljeno je da improvizirana gostujuća tribina na stadionu Veleža u Mostanu nije adekvatna.

"Komitet za natjecanje je donio odluku kojom se obvezuje FK Velež Mostar da na osnovu člana 19. stava 1. Propozicija natjecanja m:tel Premijer lige BIH i završnice Kupa BiH (natjecateljska sezona 2022/23), a u vezi sa članom 11. Pravilnika o sigurnosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznog stupnja natjecanja NS BiH, osigura najmanje 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni na svim domaćim prvenstvenim i kup utakmicama imenovanog kluba. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja", priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Za Klix.ba je potvrđeno je da montažna tribina, koja je namijenjena gostujućim navijačima na stadionu Rođeni, nije prošla kontrole i inspekcije te je iz NS BiH okarakterizirana kao neadekvatna.

To je ustanovljeno na jučerašnjoj sjednici Povjerenstva za sigurnost na kojoj su sudjelovali i tehnički taknik te povjerenik za sigurnost. Ta odluka je već  dostavljena FK Velež, a na današnjoj telefonskoj sjednici Komiteta za natjecanja, ona je potvrđena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije