Novi odlasci

Nastavlja se osipanje kadra Krupe, Srđan Malinović i Dejan Gavrić napustili momčad

krupa
25.01.2017.
u 07:00

Krupa je smanjila svoj igrački kadar. Nekoliko igrača na koje trener Slobodan Starčević nije previše računao u jesenskom dijelu prvenstva otišlo je iz kluba. Tako su ugovore raskinuli Srđan Malinović i Dejan Gavrić. Malinović, koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog nogometaša, dogovorio je suradnju s momčadi Rudara iz Prijedora koja trenutačno zauzima drugu poziciju u prvoj ligi RS-a. Dejan Gavrić također je napustio Krupu kako bi našao klub u kojem će dobiti veću minutažu. Talentirani 19-godišnji veznjak ulazio je samo protiv Slobode i Metalleghea. Prije toga klub su napustili napadač Saša Kajkut, koji je otišao u Zrinjski, zatim Obren Cvijanović u Zvijezdu iz Gradačca. Problem će predstavljati i ozljeda Nemanje Damjanovića za kojeg je sezona završena.

Mladi nogometaši Jedinstva iz Bijelog Polja Irfan Šahman i Armin Kalić nalaze se na probi. Ova dva vezna igrača pokazala su talent i moguće je kako će potpisati ugovor s Krupom, ali će konačnu odluku donijeti trener Slobodan Starčević.

- Igrački kadar je smanjen, tako da ćemo morati dovesti neke nove igrače. I ne bih o imenima jer se dogodilo da nam pojedini klubovi uzmu igrače koje smo željeli dovesti i pokvare nam planove - kazao je Starčević.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije