Održano prvenstvo učenika osnovnih škola PŽ-a u malom nogometu

Najbolji mladi nogometaši iz OŠ Orašje, pratilo se i moguće igrače za U15 reprezentaciju BiH

storyeditor/2023-10-25/orasje1.png
26.10.2023.
u 19:39

U organizaciji Športskog saveza Grada Orašja i Nogometnog saveza Posavske županije, a u povodu obilježavanja Dana Grada Orašja, na stadionu Goal održano je prvenstvo osnovnih škola Posavske županije u malom nogometu, piše Večernji list BiH.

Zanimljiva i borbena igra

Sudjelovali su učenici svih sedam osnovnih škola, a utakmice su protekle u vrlo zanimljivoj i borbenoj igri i u duhu fair-playa. Prvenstvo je omogućilo trenerima i izbornicima U15 reprezentacije Bosne i Hercegovine da vide čime raspolaže ova sredina i na koje se mlade nogometaše može računati kod odabira najboljih.

Nakon vrlo zanimljivih igara momčad Osnovne škole Orašje u finalnoj je utakmici zgoditkom Enisa Kičina pobijedila vršnjake iz Osnovne škole Vladimira Nazora u Odžaku s rezultatom 1:0.

Mladi su Orašani tako ponovili prošlogodišnji uspjeh i drugi put zaredom osvojili titulu prvaka Posavske županije. U borbi za treće mjesto Osnovna škola Stjepana Radića Bok-Oštra Luka, također s 1:0, svladala je momčad Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Donje Mahale, a zgoditak odluke postigao je Marinko Šošić.

Za pobjedničku momčad Osnovne škole Orašje, koju je vodio Dražen Topić, igrali su mladi nogometaši: Leon Marković, Harun Hadžispahić, Luka Mišković, Ajdin Smajlović, Damjan Pejić, Borna Neretljak, Enis Kičin, Faris Begić, Samir Mrkonjić, Filip Jurakić, Marko Ivkić, Orhan Badžak, Ajdin Kamberović, Adriano Fazlić.

Medalje i pehari

Najbolja ekipa, mladi nogometaši, osnovci Orašja, dobila je pehar, nogometnu loptu i diplomu, tri prvoplasirane momčadi pehare, medalje i diplome, a ostale škole zahvalnice za sudjelovanje na odlično organiziranom natjecanju mladih nogometaša. Pehar je kapetanu pobjedničke oraške ekipe Luki Miškoviću uručio Iljo Dominković, predsjednik Nogometnoga saveza Posavske županije, a ostala priznanja podijelili su Ivo Ivkić, član Izvršnoga odbora NS BiH, Goran Dujak, predsjednik Zbora sudaca i instruktora suđenja, i Nenad Mišković, glavni tajnik NS PŽ-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije