Rukomet

Na svaki susret idu po 3 boda

BiH,02.09.2016.Mostar,  Press HMRK Zrinjski, Photo:Stojan Lasic
03.09.2016.
u 08:30

Mostarski HMRK Zrinjski bez imperativa će ući u novu sezonu, ali to ne znači kako će biti opušteni. U svaku će utakmicu ući tražeći pobjedu, a nadaju se što je moguće boljem plasmanu. Čelnici Zrinjskog u novoj sezoni pred trenera i rukometaše nisu stavili nikakav rezultatski imperativ. Želja je, doduše, podići rad kluba na višu razinu.

- Našu momčad 90 posto čine domaći igrači. U svoje smo redove doveli nekoliko pojačanja koja bi trebala puno značiti za naš klub. Danas potpisujemo i ugovor s novim dobavljačem sportske opreme, što je također novina u klubu čiji rad želimo podići na višu razinu - kazao je Vedran Škobić, predsjednik mostarskoga kluba. U klub su se vratili Vedran Delić i Filip Vistorop, a od novih imena tu su još Nikola Ivanović i Damjan Šarac.

Težak raspored

- Nismo dovodili starije rukometaše, potrošene igrače, nego smo išli na mlade koji će momčadi dati novu dimenziju i kvalitetu. Smatram kako ćemo u svim pojačanjima, uz postojeću momčad, moći ove sezone postizati dobre rezultate. Iza sebe imamo zahtjevno pripremno razdoblje, sada se sve više bavimo loptom nego trčanjem - kazao je trener Zrinjskog Branko Medić.

Prema Medićevim riječima, Zrinjski ima iznimno težak raspored na početku sezone. Na rasporedu je prva utakmica na gostovanju s Vogošćom.

- Ako ćemo gledati proračun, Vogošća je favorit u prvenstvu, ali to ne mora značiti ništa. Mi ne idemo na izlet. Želimo pokazati da smo dobro i vrijedno trenirali i pokušat ćemo iznenaditi - kazao je Medić.

Kapetan momčadi Bernard Mandarić dodao je kako je ozračje među igračima jako dobro.

Na svaki susret po pobjedu

- Vjerujem u ovu momčad. Najvažnije u pripremama je bilo to što nismo imali nikakvih ozljeda. Na svako gostovanje, o domaćim utakmicama neću ni govoriti, idemo s ciljem osvajanja tri boda. Nema nikakvog pritiska da moramo biti u vrhu i mislim kako bi nam ta činjenica mogla pomoći napraviti dobar rezultat - istaknuo je Mandarić.

Zrinjski je jučer potpisao i ugovor s novim dobavljačem opreme GBT-om, zapravo s GBT Grafo Balkanom, čiji je predstavnik također boravio na predstavljanju mostarske momčadi. Predsjednik kluba Škobić potpisao je ugovor s ovim dobavljačem opreme, a igrački mostarskog kluba pohvalno su se izrazili o novim dresovima, s kojima je bilo upriličeno i fotografiranje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?