SPARTAK - ROSTOV 1:1

Milić zabio prvijenac za Rostov, Pletikosa u formi uoči Srbije

Hrvoje Milić (1)
Duško Marušić/Pixsell
Autori: rj, av/VLM
01.09.2013.
u 20:41

Milić je odigrao cijeli susret za Rostov i, osim što je zabio, zaradio je žuti karton, no i spriječio pogodak sjajnom reakcijom

Bivši igrač Istre, Hajduka i Osijeka, Hrvoje Milić, postigao je svoj gol prvijenac u dresu ruskog Rostova u gostima kod Dinama iz Moskve.

Zabio je Milić u sedmoj minuti susreta za vodstvo 1:0, a u 47. domaćini su došli do izjednačenja pogotkom Kokorina te je završilo 1:1.

Milić je odigrao cijeli susret za Rostov i, osim što je zabio, zaradio je žuti karton. Stipe Pletikosa bio je sjajan na golu Rostova i s nekoliko sjajnih obrana osigurao svojoj momčadi da iz glavnog grada ode barem s bodom. Jedan je pogodak, sjajnom reakcijom, spasio i Milić.

U ostalim utakmicama 7. kola ruskog prvenstva Kazan je pobijedio Ural 3:0, Spartak je slavio protiv Tomska 2:1, a Samara i Kuban odigrali su 0:0. Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu u gostujućem porazu Lokomotiva kod Zenita (2:1) te zaradio žuti karton. Zenit je slavio pogocima Širokova i Žirjanova, a strijelac za Moskovljane bio je Boussoufa.

Poredak: 1. CSKA 17, 2. Zenit 14, 3. Spartak Moskva 14, 4. Rostov 14, 5. Lokomotiv 13, 6. Kazan 11, 7. Krasnodar 11, 8. Kuban 10, 9. Dinamo Moskva 10...

>> Bilićev Bešiktaš slavio i preuzeo vrh! Pobijedio i Černomorec

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije