FABRIZIO ROMANO potvrdio

Mateo Kovačić prelazi u Manchester City, dogovorio je sve detalje

Mateo Kovačić
HANNAH MCKAY/REUTERS
09.06.2023.
u 08:07

"Mateo Kovačić je s Manchester Cityjem dogovorio sve detalje, kao što su osobni uvjeti transfera u novi klub, nakon što smo prošlog tjedna otkrili da su dvije strane odmakle u pregovorima. "

Hrvatski nogometni reprezentativac i vlasnik dvije medalje s Hrvatskom na Svjetskim prvenstvima, Mateo Kovačić, iduće će sezone postati nogometaš engleskog prvaka i finalista Lige prvaka Manchester Cityja.

Potvrdio je to Fabrizio Romano, najveći svjetski stručnjak za transfere:

"Mateo Kovačić je s Manchester Cityjem dogovorio sve detalje, kao što su osobni uvjeti transfera u novi klub, nakon što smo prošlog tjedna otkrili da su dvije strane odmakle u pregovorima. S obzirom na to kako je poznato da Chelsea želi prodati Kovačića, sada je preostalo samo da njegov aktualni i budući klub dogovore odštetu. To će uraditi nakon subotnjeg finala Lige prvaka."

Već je od početka proljeća poznato da će Kovačić nakon pet godina napustiti londonski Chelsea, a još tada je City slovio kao jedan od glavnih kandidata za Mateov potpis. Po svemu sudeći, stvari su se odvile u smjeru koji se očekivao i Kovačić će London zamijeniti Manchesterom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije